Over Eagle Select

Eagle Select is gespecialiseerd in de bemiddeling van Microsoft .Net functies in de provincies Noord-Holland, Utrecht & Zuid-Holland. Dit doen we voor zowel junior, medior als senior posities. Door puur in ontwikkeling te specialiseren beschikken we over een breed netwerk aan bedrijven die zich bezig houden met ontwikkeling.

Hierdoor kunnen we u inlichten over de trends in de markt en u adviseren over de functiemogelijkheden op basis van uw huidige wensen en toekomstige ambities.

Kortom, Eagle Select is er voor ontwikkelaars die hun vleugels willen spreiden en een goed overzicht van de ontwikkelmarkt willen krijgen om zo aan hun droombaan te komen.

Over Eagle Select
Eagle Select is een werving & selectie organisatie gespecialiseerd in het werven van ontwikkelaars voor het MKB en MKB+.

Wij richten ons alleen op Microsoft .Net functies.

Eagle Select onderscheidt zich door zich puur te richten op ontwikkelaars in de provincies Noord-Holland, Utrecht & Zuid-Holland. Door onze nichespecialisatie zijn we uitstekend op de hoogte van de huidige trends en de toekomstige behoeften in de markt. We zijn dan ook zeer geïnformeerd betreffende de beschikbare functies en kandidaten in deze regio’s. Wij begrijpen de markt en de behoefte van de kandidaat en de klant. Hierdoor zijn we in staat het breedste aanbod in functies en kandidaten op het gebied van development te bieden. Eagle Select is de development recruitment specialist in midden en west nederland.

Eagle Select werkt normaliter vanuit de kandidaat. Dit betekent dat we de behoeften van de kandidaat in kaart brengen om vervolgens de functies voor te dragen die hierbij het beste aansluiten. Klanten hebben zo de zekerheid dat onze kandidaten affiniteit hebben met haar producten, diensten, cultuur en plannen.

Kandidaten
Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging als ontwikkelaar. Een functie die voldoet aan hetgeen wat je op dit moment mist. Bij Eagle Select vind je deze functie! Eagle Select heeft een breed netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar junior, medior of senior ontwikkelaars in de omgeving Utrecht, Noord-Holland & Zuid-Holland.

Doordat Eagle Select zich alleen bezig houdt met functies op het gebied van ontwikkeling, is zij continu op de hoogte van de ontwikkelbanen bij jou in de buurt, waar de nieuwste technologieën gebruikt worden, welke bedrijven sterk groeiende zijn etc.

neem contact op via 030 – 8886779. Mailen kan ook via info@eagleselect.nll

Bedrijven
Eagle Select is de specialist in het werven van ontwikkelaars. Onze accountmanagers hebben brede ervaring op het gebied van recruitment en beschikken over uitstekende kennis van de developmentmarkt.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en professionele aanpak. We leren onze klanten en kandidaten graag goed kennen. We zijn van mening dat dit enige manier is om te weten of een ontwikkelaar goed bij zijn/haar toekomstige werkgever past.

U krijgt één contactpersoon toegewezen die het volledige wervingstraject met u zal doorlopen. Dit traject ziet er als volgt uit:

Kennismaking
De consultant van Eagle Select vormt door middel van een persoonlijke kennismaking een beeld van de cultuur binnen de organisatie en wat u zoekt in een nieuwe collega.

Wervingstraject
Nu er een duidelijk beeld is ontstaan van uw behoeften zal de consultant zijn netwerk benaderen op basis van de door u samengestelde criteria. Hierbij maken wij gebruik van een kwalitatief goede database, een ruim advertentiebudget en social media zoals LinkedIN, Twitter en Facebook. Bij het selecteren van de kandidaten zullen uiteraard referenties genomen worden en een
interview worden gehouden waarin uw bedrijf en functie uitvoerig worden doorgenomen. Uit deze interviews worden de beste kandidaten aan u voordragen.

Interviews
Indien gewenst kan de consultant bij de interviews aanwezig zijn om het gesprek te observeren zodat hij de feedback van beide partijen goed kan plaatsen. De consultant zal na afloop met u evalueren en indien nodig adviseren. Voor verdere vragen is uw consultant elke werkdag te bereiken van 08:00 tot 21:00.

Contract
Als klant en kandidaat na de gesprekken positief staan tegenover een verdere samenwerking kan het contract getekend worden.

Evaluatiemeeting
Nadat uw nieuwe collega gestart is zal er een gesprek plaats vinden om het traject met u te evalueren. Ook zal de consultant een lunch met uw nieuwe werknemer inplannen voor een evaluatie.

Eagle Select werkt op basis van No Cure No Pay.

Het versturen van uw vacature kan hier.

Voor de tarieven en voorwaarden kunt u contact opnemen
via info@eagleselect.nl of 030 – 8886779.