Bedrijven

Eagle Select is de specialist in het werven van ontwikkelaars. Onze accountmanagers hebben brede ervaring op het gebied van recruitment en beschikken over uitstekende kennis van de developmentmarkt.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en professionele aanpak.
We leren onze klanten en kandidaten graag goed kennen. We zijn van mening dat dit enige manier is om te weten of een ontwikkelaar goed bij zijn/haar toekomstige werkgever past.

U krijgt één contactpersoon toegewezen die het volledige wervingstraject met u zal doorlopen.
Dit traject ziet er als volgt uit:

Kennismaking
De consultant van Eagle Select vormt door middel van een persoonlijke kennismaking een beeld van de cultuur binnen de organisatie en wat u zoekt in een nieuwe collega.

Wervingstraject
Nu er een duidelijk beeld is ontstaan van uw behoeften zal de consultant zijn netwerk benaderen op basis van de door u samengestelde criteria.
Hierbij maken wij gebruik van een kwalitatief goede database, een ruim advertentiebudget en social media zoals LinkedIN, Twitter en Facebook.
Bij het selecteren van de kandidaten zullen uiteraard referenties genomen worden en een interview worden gehouden waarin uw bedrijf en functie uitvoerig worden doorgenomen.
Uit deze interviews worden de beste kandidaten aan u voordragen.

Interviews
Indien gewenst kan de consultant bij de interviews aanwezig zijn om het gesprek te observeren zodat hij de feedback van beide partijen goed kan plaatsen. De consultant zal na afloop met u evalueren en indien nodig adviseren. Voor verdere vragen is uw consultant elke werkdag te bereiken van 8:00 tot 21:00.

Contract
Als klant en kandidaat na de gesprekken positief staan tegenover een verdere samenwerking kan het contract getekend worden.

Evaluatiemeeting
Nadat uw nieuwe collega gestart is zal er een gesprek plaats vinden om het traject met u te evalueren.
Ook zal de consultant een lunch met uw nieuwe werknemer inplannen voor een evaluatie.

Eagle Select werkt op basis van No Cure No Pay.

Het versturen van uw vacature kan hier.

Voor de tarieven en voorwaarden kunt u contact opnemen via

of 030 -8886779.