Amsterdam – Ambitieuze junior .Net ontwikkelaar gezocht – Werken in hartje Amsterdam voor een fullservice internetbureau

Stel je bent (bijna) afgestudeerd, kunt al best aardig uit de voeten met .NET en je wilt verder groeien als developer. De wereld staat voor je open! Dus kies je het liefst voor een club met leuke mensen en fantastische klussen waar je met trots over kunt vertellen aan vrienden, familie en in de kroeg. Met collega’s waarvan je kunt leren, die je graag helpen maar ook uitdagen. Goed bereikbaar, beetje centraal… Zo’n club dus. Deze functie biedt je precies dat!

Dit bedrijf is een full service internetburo van ca. 25 M/V in hartje Amsterdam. Ze werken voor mooie klanten zoals ThiemeMeulenhoff, Oranje Fonds, Museumkaart, Vanderlande Industries, verschillende ministeries en gemeenten. De verdeling van hun portfolio is 1/3 overheid, 1/3 bedrijfsleven en 1/3 non-profit. Hun klanten hebben internet als belangrijkste communicatiekanaal en hun oplossingen dragen bij aan hun succes. Vaak zijn de klussen best complex, hebben koppelingen naar andere systemen en moeten altijd goed performen en secure zijn. Als developer werk je in een scrumteam waarbij je iedere dag nauw samenwerkt met de andere ‘devs’.

Over de functie

Voor een optimale verdeling in het develop team zijn ze op zoek naar aanstormend .NET talent. In een team van ervaren ontwikkelaars werk je aan prachtige projecten met impact voor zowel opdrachtgevers als hun klanten. De M/V die we zoeken is niet bang voor nieuwe technieken, haakt makkelijk aan in bestaande code en wil graag verder groeien als .NET ontwikkelaar.

Kennis & vaardigheden

Je hoeft nog niet volleerd developer te zijn, ze helpen je om jezelf verder te ontwikkelen. Wel worden de volgende kennis en vaardigheden van je verwacht:

ASP.NET (4.5 en hoger)
C#, MVC
MS SQL server, TSQL
jQuery, HTML, CSS
Samenwerken in team
Leergierig, nieuwsgierig

Arbeidsvoorwaarden
Dit bedrijf biedt, naast een groot aantal interessante projecten, een baan in een slagvaardige organisatie met een uitstekende informele werksfeer. Een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is van toepassing.
Tevens is er sprake van veel flexibiliteit: thuiswerken, of een baan voor 32u per week is bespreekbaar.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , ,