Amsterdam – Ambitieuze .Net ontwikkelaar gezocht – Wil jij werken volgens SCRUM en certificaten behalen?

Ben jij als C# .Net ontwikkelaar op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je je verder kunt ontwikkelen in een Agile SCRUM omgeving? Lees dan verder!

Organisatie:
Dit bedrijf is gevestigd op een A-locatie in Amsterdam. Met de auto is het prima bereikbaar (parkeergelegenheid is voor handen), maar ook met het openbaar vervoer ben je er zo.
Dit bedrijf heeft 70 man personeel, waarvan 25 werken op de software ontwikkeling afdeling. Software ontwikkeling is de spil van dit bedrijf, deze afdeling is dan ook zeer belangrijk. Als C# ASP .Net ontwikkelaar werk je volgens de SCRUM methode. Er wordt gewerkt aan een zeer grote webapplicatie met miljoenen bezoekers per maand, veel data en complexe zoekfuncties. Deze applicatie wordt volledig inhouse gemaakt, men probeert dan ook alle software op maat te maken. Er wordt voldoende ontspanning geboden aan het personeel middels bijvoorbeeld een tafeltennistafel.
Dit bedrijf staat bekend als absoluut A-merk, en is door heel Nederland bekend.

Functie:
Als C# ASP .Net ontwikkelaar kom je te werken binnen 1 van de 5 SCRUM teams. Ieder team heeft een eigen focus en specialisme:
- Twee teams werken aan de back-end, intranet sites en online communicatie tools.
- Een team richt zich op de optimalisatie van de search tools.
- Een team richt zich op de object weergave van de webapplicaties, de functionaliteit en presentatie van de objecten op de sites.
- Een team richt zich op API’s voor mobile software en mobile apps.
Ieder team bestaat uit 3 tot 4 .NET developers en een Product Owner. De Product Owner is vaak tevens de User Experience specialist, levert de user stories aan en middels punten poker wordt met het team de planning gemaakt. Binnen het team kan een van de .NET developers de rol van SCRUM Master naar zich toetrekken. Daarnaast is er een overkoepelende SCRUM master voor alle teams. Er zijn wekelijkse releases, maar ieder team is vrij om hier van af te wijken en grotere projecten aan te pakken.
Een aparte Front-end afdeling is verantwoordelijk is voor het aanleveren van de demoschermen en de HTML, CSS.
De uitdaging is om kwaliteit software te maken. Door de vele bezoekers is het essentieel dat wanneer er zich een bug voordoet, de software afdeling deze bug op zeer korte termijn kan oplossen. Hierdoor wordt er gewerkt aan het automatiseren van het gehele ontwikkeltraject, waaronder volgens continuous integration.

Functie-eisen:
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 3 jaar ervaring met C# .NET
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met web technologieën (ASP.NET en MVC)
- Je hebt recente ervaring met SQL Server (Design & Development)
- Bekend met Agile SCRUM, of willende dit te leren
- Je houdt jezelf graag op de hoogte van de nieuwste .Net technieken

Bijzonderheden:
- C# .Net ontwikkelaars worden gestimuleerd zich verder te ontwikkelen, en certificaten te behalen.
- Werken op een toplocatie, goed bereikbaar, in Amsterdam.
- Werken voor een A-merk.
- Een volledig technisch betrokken manager

Arbeidsvoorwaarden
Dit bedrijf biedt, naast een groot aantal interessante projecten, een baan in een slagvaardige organisatie met een uitstekende informele werksfeer. Een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is van toepassing.
Tevens is er sprake van veel flexibiliteit: thuiswerken, of een baan voor 32u per week is bespreekbaar.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , , , , ,