Utrecht – Medior .Net Ontwikkelaar – Inhouse ontwikkelfunctie met veel vrijheid

Op zoek naar een nieuwe baan als .NET ontwikkelaar in Utrecht? Een baan waar je jezelf makkelijk voor langere tijd ziet werken? Binnen een organisatie waar je grote invloed hebt en waar je de vrijheid krijgt om je eigen koers te bepalen? Wellicht dat deze organisatie dan iets voor jou is.

Bedrijf
Voor een IT bedrijf in Utrecht zijn we momenteel op zoek naar een C# .NET ontwikkelaar. De organisatie bestaat inmiddels al bijna 20 jaar en houdt zich bezig met de ontwikkeling van een ERP softwarepakket voor een vrij specifiek branche. Dit softwarepakket en de mogelijkheden die het hun klanten biedt is vrij uniek in markt. De software maakt het mogelijk om verschillende delen van een organisatie te integreren om processen inzichtelijker te maken en beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor kunnen deze processen uiteindelijk efficiënter en doelmatiger verlopen. Daarnaast biedt de software een stuk modernisering die het dagelijkse werk voor de gebruiker op sommige onderdelen aangenamer kan maken.

Functie
Ben je op zoek naar een kleinschalige organisatie met een familiaire sfeer en korte lijnen, waar je ook nog eens grote invloed hebt op het ontwikkelproces en er veel ruimte is voor eigen initiatief, dan ben je hier wel aan juiste adres. De directeur geeft de ontwikkelaars dan ook veel vrijheid om zelf met ideeën en voorstellen te komen. Zo gaf hij een voorbeeld van iemand die een goed idee had voor een App voor op de tablet en hiervoor een cursus is gaan volgen om vervolgens deze App zelf te ontwikkelen. Daarbij is hij ook geïnteresseerd in nieuwe technieken en de mogelijkheden die deze te bieden hebben. Echter, ook hierbij geldt dat het initiatief grotendeels bij de ontwikkelaar ligt. Zo zijn er veel ideeën voor de toekomst; bijvoorbeeld meer zaken online doen en nog meer complete IT oplossingen bieden.

Een punt van aandacht is dat door de complexiteit van het product en de omgeving waarin de software draait, het jaren kan duren voordat je als ontwikkelaar helemaal begrijpt hoe alles werkt. Buiten het feit dat je daarom over de nodige intelligentie moet beschikken wordt er voor deze functie met name iemand gezocht die zichzelf voor langere tijd bij één werkgever ziet werken.

Verder (minimale) functie eisen zijn:
- Een aantal jaren ervaren met .NET C# en SQL Server
- Afgeronde HBO/WO opleiding
- Wonende in regio Utrecht

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , ,