Leiden – Ambitieuze Medior .Net developer (ASP.Net, C#, VB.Net) gezocht!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Medior .Net ontwikkelaar. Ben jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

Functie omschrijving
Als ontwikkelaar bouw je samen met een team aan een Client Volg Systeem (CVS) voor klanten. Het CVS is een dynamische web applicatie waarbij de basis wordt aangepast aan klant specifieke processen en wensen. Dit betekent dat je binnen het team multifunctioneel inzetbaar bent. Je ontwikkelt zowel aan de user interface, business logica als database. Gezamenlijk werk je aan het steeds verbeteren van de kwaliteit van de software. Ze ontwikkelen de applicatie met ASP.Net. Voor het verkrijgen van goed resultaat , werken ze volgens de Agile methodiek. Samen werk je aan het steeds verbeteren van het ontwikkelproces en de kwaliteit van de software.

Functie-eisen
- Je hebt minimaal een afgeronde HBO informatica opleiding en een aantal jaren ervaring met het ontwikkelen van Microsoft web applicaties
- Communicatief en contactueel vaardig
- Flexibel en stressbestendig
- Je vindt het belangrijk om samen te werken en durft je mening te geven ten behoeve van verbeteringen van het ontwikkel proces
- Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met ASP.NET (C# en/of Vb)
- Je hebt kennis van SQL server
- Je hebt ervaring met het Object georiënteerd programmeren
- Je bent bekend met Visual studio en TFS
- Je houdt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van web technologie goed in de gaten
- Je houdt nieuwe ontwikkelingen bij en hebt een drive om nieuwe technieken toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Je wilt deelnemen aan certificeringen

Arbeidsvoorwaarden
Bij het bedrijf bieden ze een uitstekend salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Ook bieden ze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de mogelijkheid om parttime te werken (32-40 uur).
Je komt terecht in een plezierige werkomgeving waar informele omgangsvormen centraal staan en waar er volop ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief!

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Benjamin Hokken via benjamin.hokken@eagleselect.nl

C#, ASP .Net, SQL Server, Javascript, SQL Server C# Asp .Net


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , ,