Amsterdam – Medior ASP .Net ontwikkelaar – Toe aan een nieuwe uitdaging?

Heb je na een paar jaar bij dezelfde werkgever het gevoel dat je stilstaat? Wil je weer aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen op .Net gebied maar kan dat niet in je huidige functie? Wellicht is deze baan dan iets voor jou.

Bedrijf
Deze organisatie heeft zijn medewerkers als focus, dit houdt in dat er vele mogelijkheden voor ontwikkeling bestaan (zowel op persoonlijk gebied als technisch). Daarnaast is je werk afwisselend omdat je van tijd tot tijd aan nieuwe projecten start. Dit kan zowel inhouse als daarbuiten. Dit is een beursgenoteerde organisatie met goede arbeidsvoorwaarden

Functie
Minimaal twee jaar ervaring als C# ASP.NET ontwikkelaar
Leergierig en flexibel
HBO werk- en denkniveau
Liefst een technische achtergrond

Aanbod
Prima arbeidsvoorwaarden
Groeimogelijkheden
Opleidingsmogelijkheden
Werken met gedreven .Net ontwikkelaars

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , , , ,