Zoetermeer – Ben jij de Medior .Net (C#) developer die we zoeken?

Heb jij passie, zelfvertrouwen, inzet en barst je van het talent? Denk je het verschil te kunnen maken? Ben jij een .Net software ontwikkelaar die steeds weer op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen, dan is dit de baan voor jou!

Functie omschrijving
Voor een landelijk opererende detacheerder werven we op dit moment ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in .NET (C# of VB). Er is naast aandacht voor vakinhoudelijke ontwikkeling duidelijk oog voor doorgroeimogelijkheden zoals lead-developer of architect. Je zult met name werkzaam zijn in grote projecten bij grote klanten. Deze functie is met name interessant voor de gevorderde programmeur die gewend is vanuit de requirements functionele ontwerpen te vertalen naar technische ontwerpen om vervolgens zelf kwalitatief goede code te schrijven. Wanneer je het interessant vind om ook goed te weten wat de code moet doen en waarom, lees dan verder

Functie-eisen
- Afgeronde WO/HBO opleiding ( informatica)
- Aantal jaren werkervaring als ontwikkelaar in .NET.
- Goede kennis van de volgende talen en technologieën: ASP.NET, C#, XML, HTML, XHTML, Javascript & CSS.
- Goede kennis van Microsoft platformen en Microsoft.NET technologie, in het bijzonder webtechnologie.
- Kennis van en ervaring met Microsoft SQL Server en kennis van en ervaring met Team Foundation Server is een pre.
- Gedreven, positief kritisch, klantgericht ingesteld, communicatief vaardig en een teamspeler

Arbeidsvoorwaarden
Bij het bedrijf bieden ze een uitstekend salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Ook bieden ze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de mogelijkheid om parttime te werken (32-40 uur).
Je komt terecht in een plezierige werkomgeving waar informele omgangsvormen centraal staan en waar er volop ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief! Verder profiteer je van de volgende voordelen:

Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
Een prima pensioen en collectieve zorgverzekering;
Een inspirerende werkomgeving;
Een leuk en gemotiveerd team van collega’s.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Benjamin Hokken via benjamin.hokken@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , ,