Den Haag – Medior/Senior ASP.NET (C#) Ontwikkelaar gezocht! – Uitdagende baan

Ben je een Medior/Senior.NET ontwikkelaar op zoek naar leuke, aantrekkelijk omgeving met een sociale werksfeer? Waar je op een professionele manier werkt aan uitdagende webapplicaties en je de mogelijkheid krijgt op eigen inbreng, verantwoordelijkheid en opleidingsmogelijkheden? Wellicht dat deze functie dan iets voor jou is.

Voor een organisatie in Zuid-Holland zijn we momenteel op zoek naar een ervaren .NET programmeur.

De functie
In dit bedrijf zijn ze voortdurend op zoek naar creatieve en innovatieve oplossingen. Je maakt onderdeel uit van het software development-team van de IT afdeling. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en implementeren van bestaande en nieuwe hoogwaardige applicaties ten behoeve van zowel interne operationele- als extern klantgerichte processen.

Verantwoordelijkheden

• Ontwikkelen van slimme, betrouwbare en onderhoudbare toepassingen;

• Onderhouden van bestaande applicaties;

• Vertalen van wensen uit de organisatie naar functioneel ontwerp en programmatuur;

• Medeverantwoordelijk voor de implementatie van ontwikkelde software;

• Actief participeren aan de realisatie van de doelstellingen in het algemeen en die van de afdeling IT in het bijzonder.

Functie eisen
Van een Medior/Senior Web Ontwikkelaar ASP.NET C# vragen zij:

- HBO/WO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een technische studie afgerond zoals Technische Informatica;
- Minimaal 3-7 jaar relevante werkervaring met C# en ASP.NET;
- Goede kennis van Javascript (JQuery), CSS (3) en HTML (5);
- Goede communicatieve eigenschappen;
- In staat om andere medewerkers te coachen en motiveren.

De afdeling
Het team is verantwoordelijk voor zowel front-end applicaties (Website, Fat Client, Mobile Apps) als backend applicaties. Als .Net Developer ben je een belangrijke schakel in de verschillende SCRUM teams. Samen werk je aan het continu verbeteren van de applicaties.

Voorwaarden
Binnen deze organisatie met een open en platte organisatiestructuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap. Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden is vanzelfsprekend onderdeel van het aanbod.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Benjamin Hokken via benjamin.hokken@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , ,