Den Haag – Medior .Net Ontwikkelaar (C#) gezocht! – Leuk team!

Wil jij je bezig houden met de ontwikkeling van veelzijdige software waarbij diverse .Net technologieën worden gebruikt? Voor de regio Den Haag zijn we nog op zoek naar een medior .Net ontwikkelaar.

Organisatie
Dit bedrijf houdt zich bezig met o.a. de ontwikkeling van webapplicaties voor diverse branches (bijvoorbeeld de finance, payroll en hr industrie). Hierbij worden verschillende .Net technologien gebruikt zoals C#.Net, VB.Net, Asp.Net, Silverlight, Ajax, Sharepoint en Biztalk. De ontwikkelafdeling is opgesplitst in drie teams, waarbij ze op zoek zijn naar een ontwikkelaar voor de afdeling webapplicaties.
Als .Net ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van webapplicaties van haar klanten. Je zal samen met het team verantwoordelijk zijn voor het technische en functionele ontwerp. Bij deze projecten zal vaak gebruik worden gemaakt van de Agile methode.

Vereisten
- Minimaal 2 jaar als ervaring met ontwikkeling op het .Net platform
- Ervaring met de ontwikkeling van webapplicaties
- Ervaring met SQL Server
- Ervaring met Agile is een pre
- Vloeiend Nederlands spreken is een must

Aanbod
- No nonsens cultuur
- Open, informeel
- Ruimte voor eigen inbreng
- Interne baan
- Salariëring naar gelang ervaring €2.500 tot €4.500 per maand

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Benjamin Hokken via benjamin.hokken@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , ,