Amsterdam – Medior/Senior C# ASP.NET Ontwikkelaar – Werken voor een online campagnebureau

Dit bedrijf opereert op het kruispunt van marketing, technologie en creativiteit. Hiermee creëert men innovatieve en effectieve campagnes voor toonaangevende merken (o.a. KLM, Pepsi, Unilever, Lotto, Endemol, Odorex, Menzis, Xbox, Sony). Werken bij dit bedrijf betekent onderdeel zijn van een inspirerend en ondernemend team. Zij behoren tot één van de beste online campagne bureaus van Nederland.

Deze partij werkt tevens aan kleine en grote (sociale) media projecten met alle uitdagende technische koppelingen die daar bij horen. Men koppelt o.a. met API’s van Google, Facebook, Twitter en vele Custom varianten van klanten. Dit om zo efficiënt mogelijk de data in een mooi jasje aan de consument en klant te presenteren.

Functie omschrijving
In een klein en enthousiast team werk je aan mooie applicaties. Deze zorgen er bijvoorbeeld voor dat de aanvraag en verwerking van onze web2print producten bijna volledig is geautomatiseerd is. Naast deze web2print applicaties bouwen ze ook web-only applicaties en sites voor hun klanten. Jouw taak bestaat uit het bouwen van websites en het ontwikkelen van deze applicaties. Onze belangrijkste systemen zijn gebouwd op basis van Microsoft web technologie in combinatie met SQL server.

Functie eisen
Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (web)applicaties. Je ontwikkelt deze in Visual Studio en maakt hierbij gebruik van Visual Basic, SQL en ASP.NET. Inhoudelijk kun je meepraten over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet technologie en hebt kennis van CSS/HTML. Je bent praktisch ingesteld, oplossingsgericht en proactief. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.

HBO werk- en denkniveau
Goede kennis van: HTML / CSS
Goede kennis van C#, SQL, Javascript en bij voorkeur ook Visual Basic.Net
Ervaring met tools als Photoshop, Dreamweaver en Visual Studio
Ervaring met SQL server / Windows 2003, 2008 / IIS 6, 7
Inspirerend, praktisch, initiatiefrijk, betrokken, collegiaal, verantwoordelijk
Ervaring met MVC en Linq is een pre.
Affiniteit met social media koppelingen en Java is een pre.

Medior: Bij voorkeur 1 tot 2 jaar (werk) ervaring als web developer
Senior: Bij voorkeur 4 tot 5 jaar (werk) ervaring als web developer

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , , , ,