Zuid-Holland – Medior .Net Ontwikkelaar gezocht. Ben je toe aan afwisseling? Solliciteer dan nu!

Voor een organisatie in Zuid Holland zijn we per direct op zoek naar een medior .Net onwikkelaar. Je houdt van afwisseling en van variatie. Afwisselend werken aan interne projecten en gedetacheerd worden bij verschillende klanten vind je een leuke uitdaging. Je houdt er van om je schouders ergens onder te zetten en samen met anderen te werken aan een goed resultaat.
Als .Net Developer heb je een aantal jaar ervaring en kun je verder kijken dan alleen je eigen eilandje. Je kennis als programmeur is up to date en je kunt ook meedenken over technische oplossingen en het beheer en onderhoud van de software die je hebt gebouwd. Het prikkelt je om met anderen over oplossingen te sparren en je kunt jouw ideeën en argumenten goed aan anderen overbrengen.
Bij het bedrijf wordt je als persoon gezien, niet als een klein radertje in het grote geheel. Een bedrijf waar verschillende mensen met diverse expertises werken. Waar iedereen zijn eigen bijdrage kan leveren vanuit zijn of haar kennis, achtergrond en ervaring.
In dat geval zoeken wij jou!

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau in een exacte richting (bij voorkeur Informatica)
- Minimaal 3-5 jaar programmeerervaring.
- Je hebt kennis van het ontwikkelen van applicaties op het Microsoft-platform en ziet het als een uitdaging om met de nieuwste technologie te werken. Kennis van C#, .NET, XML, SQL Server, Oracle MySQL PostGIS en Visual Studio sluit hier goed bij aan.
- Jij bent naast een teamspeler ook goed in staat om zelfstandig te werken. Je denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen, geeft niet snel op en bent stressbestendig en flexibel.

Ervaring

- Ervaring met VB.Net
- Kennis van en ervaring met XML en XSD
- Ervaring met UML

Aanbod

Uitdagende projecten; • Een informele en innoverende omgeving waarin gewerkt wordt met de laatste technologieën; • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire Arbeidsvoorwaarden; • Goede opleidingsmogelijkheden

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Benjamin Hokken via benjamin.hokken@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , ,