Weesp – Medior .net ontwikkelaar – Webapplicaties van a tot z ontwikkelen

Ben jij als C#.Net developer op zoek naar: multidisciplinaire teams, uitdagende en afwisselende internetprojecten, de nieuwste technologieën, aansprekende klanten en een professionele, informele sfeer bij een top fullservice internetbureau? Wil jij het verschil maken in online effect? Dan is deze organisatie op zoek naar jou!

Functie:
Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarin websites, online applicaties en campagnes voor verschillende klanten worden ontwikkeld.. De projecten zijn divers van aard, omvang en complexiteit waardoor je werk erg afwisselend is. Kortom, een perfecte omgeving om ervaring op te doen en veel te leren, van directe collega’s, maar ook van andere disciplines.

Het team bestaat uit junior, medior en senior .Net ontwikkelaars. Bij de uitvoering van de projecten wordt de scrummethode gehanteerd.

Functie eisen:
- Minimaal 2 jaar ervaring met C#
- Minimaal 2 jaar ervaring met Asp.Net
- Minimaal 2 jaar ervaring met SQL Server
- Ervaring met HTML
- Ervaring met CSS

Aanbod:
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden
- Winstdeling voor al het personeel
- Opleidingen
- Gezellig team om mee te werken

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , ,