Weesp – C# Software Architect/Lead Developer – 1 op 1 samenwerken met de directie

In deze functie word je technisch tot het maximum uitgedaagd. Dit bedrijf ontwikkelt state-of-the-art webapplicaties op basis van de Microsoft technologie. Er wordt van je verwacht dat je op de hoogte bent van de laatste versies deze technologieën en de bereidheid hebt in jezelf te investeren. Er wordt gewerkt met .NET 4.5, C# 5, Visual Studio 2010, IIS 7 en SQL Server 2008. Verder maakt men onder meer gebruik van ASP.NET MVC 4, jQuery, WCF, Windows Identity Framework.

Naast het ontwikkelen van de software houd jij je bezig met de architectuur van de applicatie. Je bent bekend met design patterns en best practices en je beschikt over het vermogen om een architectuur te ontwerpen voor de software van de toekomst. Deze architectuur resulteert in software die veilig, schaalbaar, robuust en uitbreidbaar is.

Je begeleidt jouw collega’s (zowel in-house als extern) en helpt de organisatie vooruit met nieuwe inzichten en methoden die de software-ontwikkeling verbeteren. Je hebt dus invloed op de richting waarin de software zich ontwikkelt en je werkt daarin 1 op 1 samen met de directie.

Jouw profiel
- Minimaal HBO opgeleid;
- Minimaal 5 jaar ervaring met .NET en C#;
- Je beschikt over een MCPD-certificering óf bent bereid deze te behalen;
- Je bent analytisch en je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
- Als persoon ben je betrokken bij je werk en het team en beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
- Tenslotte neem je graag initiatief en kun je goed omgaan met verantwoordelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden
Een vaste functie met een passend bruto jaarsalaris , afhankelijk van je kennis en ervaring. Je ontvangt vakantiegeld, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een pensioen regeling op basis van beschikbare premie. Je krijgt volop kansen om aan je eigen ontwikkeling te werken. We stimuleren kennisontwikkeling voor het behalen van Microsoft-certifcaten.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , , , , ,