Utrecht – C# ASP.NET junior medior ontwikkelaar – Ontwikkel je verder en behaal Microsoft certificaten

Ben jij een flexibel ingestelde (young) professional die van een uitdaging en afwisseling houdt? Lees dan verder!

Deze jonge organisatie heeft haar pijlen namelijk op 3 verschillende vlakken gericht. Je gaat hier o.a. verder bouwen aan de intern bedachte en ontwikkelde eigen applicaties die worden vermarkt. Daarnaast worden er turn-key projecten aangenomen voor klanten en kan je op detacheringbasis worden ingezet om projecten op locatie van de klant te draaien. Kortom een erg afwisselende functie. Dit vraagt enige flexibiliteit van jouw kant maar daar krijg je ook zeker veel voor terug. Naast erg uitdagende en wisselende werkzaamheden is het primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden pakket meer dan uitstekend. Er is veel tijd en aandacht voor het behalen van certificeringen en hoewel je ook veel intern werkt krijg je toch de beschikking over een lease auto.

De organisatie is in totaal 15 man sterk waarvan de helft bestaat uit .NET collega’s. Korte lijnen en een informele werksfeer kenmerken de organisatie en er wordt veel aandacht besteed aan het faciliteren van opleidingen. Nieuwe technieken leren en meedenken en inbrengen van eigen ideeën worden gestimuleerd. Het behalen van Microsoft certificaten wordt hier gestimuleerd!

Functieomschrijving
In deze afwisselende functie ben je op twee vlakken actief. Enerzijds ben je betrokken bij een van de twee intern ontwikkelde applicaties die worden vermarkt. Hier ben je voornamelijk bezig met het uitbreiden van de applicaties met nieuwe functionaliteiten en het maken van koppelingen naar systemen van derden. Ook ben je actief in het meedenken en mee ontwikkelen van nieuwe versies. Daarnaast kan je ingezet worden op turnkey projecten van klanten. Deze projecten zijn divers van aard. Er wordt hier gewerkt middels de Scrum methode.

Functie-eisen
- Je hebt een HBO ICT gerelateerde opleiding
- Je hebt bij voorkeur al minimaal 2 jaar ervaring met .NET (ASP.NET en C#)
- Je communiceert makkelijk
- Je bent sterk aan de backend

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, salaris is boven gemiddeld. Lease auto hoort bij de functie en er zijn veel mogelijkheden voor certificeringen.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , ,