Utrecht – ASP.NET C# Ontwikkelaar – Werken van scratch met de nieuwste technologieën

Bedrijf
Voor een IT bedrijf in de regio Utrecht zoeken wij momenteel naar een (Medior/Senior) C# ASP.NET ontwikkelaar. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het onderhouden, ontwikkelen en implementeren van complete IT en data oplossingen.

De organisatie prijst zichzelf met hun inhoudelijke kennis en moderne informatietechnologie. Hierbij dragen ze betrokkenheid, enthousiasme, service gerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Je komt te werken binnen een team van meerdere ervaren ontwikkelaars met verschillende specialismen. Je werk kan bestaan uit het verbinden van verschillende softwarepakketten in .NET C# of het in zijn geheel ontwikkelen van nieuwe systemen. Hierbinnen bestaat er veel variëteit en uitdaging met daarnaast leer- en groeimogelijkheden. De organisatie biedt jou dan ook ruim de mogelijkheid om cursussen te volgen of seminars bij te wonen.

Ben jij:
Een enthousiaste .NET Software Ontwikkelaar die het leuk vindt om in interdisciplinaire teams te werken en met de nieuwste producten. Je hebt ervaring in online software ontwikkeling, bij voorkeur met verschillende technologieën maar in ieder geval met C# .NET. Je houdt van diversiteit en afwisseling en ziet dit bedrijf als een nieuwe stap in je loopbaan. Daarnaast ben je resultaatgedreven, heb je een gezonde ambitie en een ondernemende instelling. Ook voldoe je grotendeels aan de volgende wensen/eisen;

- HBO/WO opleiding
- Ruime C# ervaring
- .ASP.NET
- Visual Studio
- MVC

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , , ,