Rotterdam – Medior .Net Ontwikkelaar gezocht – Een uitdagende baan!

Organisatie
Voor een organisatie in Zuid Holland zijn we per direct op zoek naar een medior .Net onwikkelaar. Deze bekende organisatie is actief in de vastgoedbranche. Zij kunnen zich met recht een van de grootste organisaties noemen op dit gebied en zijn nog altijd groeiende.

Als Medior .NET developer werk je in teamverband aan de ontwikkeling van één of meer software toepassingen, nieuwe functionaliteiten voor hun succesvolle product en denk je samen na over nieuwe ideeën. Binnen het team worden technologische ontwikkelingen, branche ontwikkelingen en verzoeken van hun klanten vertaald in vernieuwende functies. Hun software producten worden ontwikkeld met .NET Microsoft ontwikkeltools waarbij gebruik wordt gemaakt van MS-SQL server als database backend.

Functie
Als .NET-ontwikkelaar bouw je desktop-, webbased-, en serverapplicaties met Microsoft .NET-technologie en draag je jouw .NET technologiekennis uit. Verder zal je betrokken zijn met het testen, opleveren en documenteren van de door de afdeling Product Development te leveren oplossingen.

Een zeer uiteenlopende rol waarbij je in het gehele traject betrokken wordt.

Tot de taken behoren in ieder geval:

• Beschrijven van requirements

• Functionele en proces specificaties omzetten in technische specificaties:

• Opzetten van software architectuur en design

• Ontwikkelen van de software

• Inbrengen specialistische en technische kennis en kunde in projecten:

• Technische kwaliteit van het product en processen waarborgen.

• Technische documentatie opstellen

Functie eisen
Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau in een exacte richting (bij voorkeur Informatica) en hebt minimaal 3-5 jaar programmeerervaring. Je kan omgaan met flexibiliteit en dynamiek op een afdeling. Je hebt kennis van het ontwikkelen van applicaties op het Microsoft-platform en ziet het als een uitdaging om met de nieuwste technologie te werken. Kennis van C#, .NET, XML, SQL Server, Oracle MySQL PostGIS en Visual Studio sluit hier goed bij aan. Ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van Geografische Software is een pré.

Jij bent naast een teamspeler ook goed in staat om zelfstandig te werken. Je denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen, geeft niet snel op en bent stressbestendig en flexibel. Verder beschik je over voldoende kennis van de Engelse taal.

Aanbod
Wij bieden • Uitdagende projecten; • Een informele en innoverende omgeving waarin gewerkt wordt met de laatste technologieën; • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire Arbeidsvoorwaarden; • Goede opleidingsmogelijkheden

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Benjamin Hokken via benjamin.hokken@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , ,