Rotterdam – Ambitieuze Junior .Net Ontwikkelaar gezocht – Leuk team!

Organisatie
Voor de regio Rotterdam en omstreken zijn we op zoek naar een ambitieuze junior .Net Ontwikkelaar. Heb jij passie, zelfvertrouwen, inzet en barst je van het talent? Denk je het verschil te kunnen maken? Ben jij een .Net software ontwikkelaar die steeds weer op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen, dan is dit de baan voor jou!

Je functie
Als junior .NET developer zet je je kennis en creativiteit in voor de ontwikkeling van webapplicaties voor klanten en partners op het gebied van zorg, HR en logistiek. Je werkt zelfstandig en in goed overleg met collega’s aan de ontwikkeling van innovatieve software toegespitst op de branche. Denk aan gebruiksvriendelijke CMS-systemen of aan webapplicaties voor snelle en slimme informatie-uitwisseling. Met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van onze producten.

Werkzaamheden

ontwikkelen van innovatieve applicaties

onderhouden en implementeren van bestaande software

aansturen op aan aanpassing en verbetering van producten

Functie-eisen
Je hebt een relevant hbo/wo ICT-diploma en bij voorkeur al werkervaring. Je bent bekend met C#, ASP.NET en MS-SQL Server. Je laat zien wat je in huis hebt en houdt je teamleider op de hoogte van de stappen die je zet. Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied en bent bereid om cursussen te volgen om je kennis te vergroten. Je laat je niet makkelijk uit het veld slaan en treedt daadkrachtig op als een applicatie problemen levert. Je bent ambitieus wilt doorgroeien tot senior .NET developer.

Arbeidsvoorwaarden
Dit bedrijf biedt, naast een groot aantal interessante projecten, een baan in een slagvaardige organisatie met een uitstekende informele werksfeer. Een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is van toepassing.
Tevens is er sprake van veel flexibiliteit: thuiswerken, of een baan voor 32u per week is bespreekbaar.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Benjamin Hokken via benjamin.hokken@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , ,