Den Haag – Senior ASP.NET Ontwikkelaar gezocht – Werken in een informele sfeer!

Organisatie
Ben je een Senior.NET ontwikkelaar op zoek naar leuke, aantrekkelijk omgeving met een sociale werksfeer? Waar je op een professionele manier werkt aan uitdagende webapplicaties en je de mogelijkheid krijgt op eigen inbreng, verantwoordelijkheid en opleidingsmogelijkheden? Wellicht dat deze functie dan iets voor jou is.

Voor een organisatie in Den Haag zijn we momenteel op zoek naar een ervaren .NET programmeur.

De functie
Als Senior Web Ontwikkelaar ASP.NET C# werk je in een SCRUM team, waarmee je dagelijks werkt aan het ontwikkelen van nieuwe features voor de klant. In nauwe samenwerking met de Functionele Ontwerpers en de collega’s van Business Development realiseer je technologisch hoogstaande en innovatieve applicaties. Op die manier zie je als Senior Web Ontwikkelaar ASP.NET C# ook echt het resultaat van je inspanningen!

De Senior Web Ontwikkelaar ASP.NET C# is verantwoordelijk voor de volledige ontwikkelingscyclus van web-producten, van applicatie ontwerp en ontwikkeling tot het testen en documenteren, en door middel van ondersteuning en het oplossen van problemen.

Functie eisen
Van een Senior Web Ontwikkelaar ASP.NET C# vragen wij:

- HBO/WO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een technische studie afgerond zoals Technische Informatica;
- Minimaal 7 jaar relevante werkervaring en specifiek front-end ontwikkeling ervaring met C# en ASP.NET;
- Goede kennis van Javascript (JQuery), CSS (3) en HTML (5);
- Goede communicatieve eigenschappen;
- In staat om andere medewerkers te coachen en motiveren.

Voorwaarden
- Een zelfstandige, verantwoordelijke functie in een jonge, informele en ambitieuze organisatie;
- Zeer goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, een discretionaire bonus en 27 vakantiedagen;
- Alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

De afdeling
Het team is verantwoordelijk voor zowel front-end applicaties (Website, Fat Client, Mobile Apps) als backend applicaties. Als Senior .NET / Web Developer ben je een belangrijke schakel in de verschillende SCRUM teams. Samen werk je aan het continu verbeteren van onze applicaties.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Benjamin Hokken via benjamin.hokken@eagleselect.nl.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , ,