Barendrecht – Medior .Net Ontwikkelaar gezocht! – Solliciteer nu!

Organisatie
Medior .Net ontwikkelaar gezocht in regio Barendrecht
Korte beschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een medior .Net ontwikkelaar die in een klein en professioneel team wil bouwen, ontwikkelen en ontwerpen. Spreekt dit je aan? Lees dan snel hieronder verder.

Beschrijving
Onze opdrachtgever is een toonaangevend IT-consultancy organisatie in zuid holland met ongeveer 50 werknemers en onderscheidt zich door hun unieke aanpak van projecten. Als .Net ontwikkelaar bij onze opdrachtgever word je dan ook gevraagd aan deze werkwijze bij te dragen. Het uiteindelijke doel: garantie van levering, binnen de afgesproken termijn.

Als .Net ontwikkelaar maak je deel uit van een team van 10 professionals en houdt je je bezig met het bouwen van uitdagende en innovatieve onderdelen van projecten. Jouw taak: producten van hoge kwaliteit leveren en de deadline halen!

Heb jij:
Minimaal een HBO-diploma (bedrijfskundige) Informatica;
Minimaal 2 jaar ervaring met .Net (C# is een pre);
De ambitie om het verschil te maken;
Passie voor techniek.

Ben jij:
Analytisch sterk onderlegd;
Een ‘teamplayer’, maar ook zelfstandig;
Resulaatgericht en creatief;
Open, direct en gemotiveerd om te leren.

Wij bieden:
Een marktconform salaris met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ook houdt men rekening met de werk-privé balans: thuis en/of parttime werken is mogelijk.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Benjamin Hokken via benjamin.hokken@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , ,