Amsterdam – Junior tot Senior C# ASP .NET ontwikkelaars gezocht – Werken in een team met veel eigen verantwoordelijkheden

Dit bedrijf is actief in de duurzame energiesector en richt zich op energiebeheer voor thuis. Het helpt klanten energie te besparen en zelf op te wekken, door het verschaffen van real time inzichten in energieverbruik en –opwek (bijvoorbeeld door zonnepanelen) en door klanten bij te staan met advies, producten en diensten.
Zij bieden jou de unieke kans een doorslaggevende rol te spelen bij het opzetten van het systeemlandschap dat bestaat uit back-end systemen, front-end web applicaties en ons eigen energiemanagement systeem. Hiertoe zijn zij op zoek naar zowel junior als senior (> 5 jaar werkervaring) ontwikkelaars.

Functie omschrijving
Als Systeemontwikkelaar ben je in staat onze ASP.Net front-end systemen te ontwikkelen en onze back-ends daarmee te integreren. Jij voelt je op je gemak met Object georiënteerd programmeren en gebruik van design patterns. Het opleveren van tests bij je code is voor jou geen probleem en je zorgt dat de builds succesvol zijn. Je vindt het een uitdaging om de nieuwste technologie en techniek te leren en toe te passen.
Je bent een teamplayer die gewend is nauw samen te werken in een (Agile) team en draagt bij aan het continu verbeteren van het development, test en deployment proces. Gevoel voor humor, ‘echtheid’ en oprechtheid vinden we heel belangrijk.

Voor deze functie is ervaring gezocht met:
* C#
* ASP.Net (MVC)
* HTML5 , JavaScript, jQuery, CSS
* Database technieken (SQL, ORM, MS SQL)
* SOAP, REST, XML, JSON
* Visual Studio of vergelijkbare IDE
En afhankelijk van je rol eventueel diepere kennis van:
* Security (zoals OpenID, OAuth, certificaten, encryptie)
* Big data, data mining (niet beperkt tot Microsoft technologie)
* Windows Server en IIS configuratie
* Automatische test en build tooling
* Mobiele apps

Arbeidsvoorwaarden
Deze baan betekent een baan met veel mogelijkheden, vrijheden met bijbehorende verantwoordelijkheden. De arbeidsvoorwaarden liggen in lijn met de taken en verantwoordelijkheden die je krijgt en neemt.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , , , ,