Amsterdam – Junior C# .Net ontwikkelaar – Werken voor een jong team met doorgroeimogelijkheden

Recent een HBO/WO IT opleiding afgerond of enkele jaren ervaring als C# .Net Software ontwikkelaar? Wil je werken binnen een jong en informeel team met doorgroeimogelijkheden? Dan is dit een interessante functie voor jou!

Deze snelgroeiende organisatie is op zoek naar zowel starters als medioren met maximaal 5 jaar ervaring. De mensen die zij zoeken vinden het leuk om in een complexe omgeving met verschillende programmeurs te ontwikkelen in C# .NET. De klanten die je gaat bedienen zijn diverse kleine en grote klanten in het bedrijfsleven. Er is bij deze organisatie veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te sparren met ervaren programmeurs.

Functie-eisen:
- Afgeronde HBO/WO opleiding met een flinke ICT component
- Tussen de 1 en 5 jaar ervaring als Software ontwikkelaar
- Ervaring in .Net
- C# .Net Software ontwikkeling ervaring
- Het is een pré als je kennis hebt van o.a. SQL databases, ASP.Net, Javascript, HTML
- Eigenschappen als persoon: commicatief, initiatief, analytisch, zelfstandig

Aanbod:
- Deze organisatie biedt een goed salaris, dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring en zal voor een junior C# .Net ontwikkelaar liggen tussen de € 2000,- en € 2500,- b/pm en voor een medior C# .Net ontwikkelaar tussen € 2500,- en € 3500,- b/pm
- Een jong, informeel en gedreven team
- Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , ,