Amersfoort – Ervaren .NET C# Ontwikkelaar gezocht – Ontwikkel en optimaliseer diverse webtoepassingen!

Ben jij een ervaren Software Developer C#.NET en zie je snel hoe een webtoepassing innovatiever en interactiever kan? En vind jij het een uitdaging om zowel systemen als jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit bedrijf mogelijk iets voor jou!

Bedrijf:
Bij dit bedrijf gebruikt men diverse content management systemen. Als Software Developer C#.NET zet je je ervaring in voor het ontwikkelen van toepassingen voor één van deze systemen. Je werkt in een projectteam samen met vormgevers en front-end developers aan nieuwe en verbeterde internettoepassingen voor de klanten. Functionele wensen vertaal jij naar effectieve technische oplossingen. Vervolgens ontwikkel en optimaliseer jij deze oplossingen zodanig dat performance geen issue is.

Hier werken betekent werken bij een internetbureau met passie voor online. Vanuit het kantoor in Amersfoort help je interessante opdrachtgevers – waaronder verscheidene grote bedrijven – hun online doelstellingen te realiseren. Je maakt deel uit van een gedreven en gezellig team van IT professionals met gedegen C# .NET ervaring; collega’s die met zijn allen de beste oplossing voor elke klant willen realiseren, maar ook regelmatig tijd nemen voor een potje tafelvoetbal of samen een drankje drinken.

Gezocht:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding
• Aantoonbare ervaring hebt met het ontwerpen en ontwikkelen van internetoplossingen
• Je beschikt over over kennis van en ervaring met Microsoft.NET, C# en SQL
• Gewend aan een professionele software development omgeving
• Je beschikt over de juiste mix van inhoudelijke expertise en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden:
• Een aantrekkelijk salaris
• Doorgroeimogelijkheden
• Trainingsmogelijkheden
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling.

 

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer 06 – 34260771 // jeroen.stoffer@eagleselect.nl.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , ,