Utrecht – ASP.NET Backend Ontwikkelaar – Werken aan high-tech applicaties

Ben je niet vies van complexe software en big data? Ben jij een goede programmeur, maar wil je bij de top horen? En houd je niet van user interfaces? Dan is deze organisatie iets voor jou!
Dit bedrijf is een specialist op het gebied van search technologie. Voor vele grote klanten in heel Nederland bouwen zij software om vele miljoenen documenten met informatie te verzamelen en te ontsluiten.

Functie:
Als.NET developer werk je in-house aan platform componenten, die werken op big data. Bij deze organisatie draait alles om software ontwikkeling aan deze high-tech applicaties. Componenten worden on-demand gemaakt voor klanten met een specifieke informatiewens, of als onderdeel van onze standaardproducten.
Daarnaast ben je in staat om projecten tot een goed eind te brengen en heb je de ervaring om samen in een team te werken. Er wordt gewerkt met state-of-the-art technologieën, zoals ASP.Net, C#.NET 4.0, Visual Studio 2010 en WCF

Taakomschrijving:
- Opstellen van functionele requirements;
- Opstellen van technische requirements;
- Meehelpen met technisch ontwerp;
- Ontwerp en ontwikkeling van software componenten;
- Plannen van werkzaamheden;
- Samenwerken met team en afstemmen van voortgang.

Functie eisen:
- Een afgeronde HBO of WO opleiding;
- Minimaal 2 jaar ervaring als software developer;
- Kennis van en ervaring met het opstellen van technisch ontwerpen;
- Kennis van en ervaring met C#.NET of aantoonbaar in staat om C# in korte tijd te beheersen;
- Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 06-34260771.

Interesse in deze .NET development baan?
Stuur dan je meest recente CV naar Jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , ,