Amsterdam – Medior/Senior ASP.NET ontwikkelaar gezocht – Werken in hartje Amsterdam!

Medior/Senior ASP.Net ontwikkelaar gezocht, Amsterdam

Organisatie:
Wil jij een uitdagende functie als Medior .NET ontwikkelaar bij een leuk bedrijf in Amsterdam waar je veel doorgroeimogelijkheden hebt en de kans krijgt om met de nieuwste .NET technieken te werken? Dan is deze vacature geknipt voor jou!

Dit bedrijf is 30 man groot en is actief als full service internet bureau, met andere woorden, ze realiseren voor hun klanten alles op het gebied van innovatieve web applicaties, websites en apps.

Sinds hun oprichting is er een constante groei geweest. Dit omdat ze continu actief zijn zich verder te optimaliseren en aan te passen aan de nieuwste .NET technologieën, de ontwikkelingen in de markt en natuurlijk de gebruikerswensen. Het is een informele organisatie, de sfeer is goed en de werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend!

Functie:
Als ervaren .NET developer werk je op een vaste locatie in Amsterdam mee aan de zeer uitdagende en innovatieve projecten die deze organisatie realiseert. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van belangrijke interne systemen, denk aan applicaties voor facturering en customer self-service applicaties. Je wordt vaak betrokken bij de opzet van nieuwe of te wijzigen functionaliteiten.

Samen met de rest van het team zorg je er middels SCRUM methode voor dat het eindproduct geperfectioneerd wordt. Je bent tevens een goede sparringpartner voor je collega’s en maakt samen met hen de mooiste resultaten mogelijk.

Doorgroeimogelijkheden zijn er volop, je kunt hier verschillende kanten op ( denk aan: Senior .NET, teamleader, architect etc). Ben jij de juiste kandidaat voor deze .NET vacature? Laat dan snel wat van je horen!

Functie-eisen:
-Minimaal HBO werk- & denkniveau (Informatica achtergrond is een pre)
-Minimaal 3 jaar ervaring met ASP.NET
-Minimaal 3 jaar ervaring met C#
-Ervaring met SQL Server 2008
-Een prettige teamspeler.
-Enthousiast en betrokken medewerker.

Aanbod:
-Uitstekend salaris gecombineerd met goede secundaire voorwaarden
-Een inspirerende werkomgeving met een jong, enthousiast en informeel team
-Creativiteit wordt gestimuleerd. Dit betekent veel vrijheid, en de ruimte eigen invulling te geven aan de functie.
-Doorleren en testen met de nieuwste technieken
-Mogelijkheid tot flexibele werktijden, en 1 dag thuis werken
Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 0634260771.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , ,