Amsterdam – C# ASP.NET Medior gezocht – Werken aan webtoepassingen voor meerdere klanten

Op zoek naar een baan als webdeveloper in hartje Amsterdam? Binnen een dynamische organisatie met een hoge mate van afwisseling? Met uitstekende groeimogelijkheden? Dan zou deze organisatie je dit kunnen bieden.

Voor een organisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een Medior/Senior C# ASP.NET developer. Deze organisatie is een aantal jaren geleden ontstaan vanuit een groot ICT bedrijf in Nederland en is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Door een toenemende vraag naar hun webtoepassingen zijn ze momenteel opnieuw op zoek naar een (medior/senior) .NET ontwikkelaar.

Het werkt bestaat uit het bouwen van webtoepassingen binnen een interactief team voor meerdere klanten Er is de nodige afwisseling en de mogelijkheid om veel te leren door dat je vaak aan verschillende projecten werkt. De organisatie wordt geleid door een ambitieuze eigenaar die zijn bedrijf de komende jaren stevig ziet verder groeien. Ook voor jou bestaan er uitstekende groeimogelijkheden. Zo zijn er voldoende mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen gericht op jouw wensen en behoeften.

Functie-eisen:
-Minimaal HBO werk- & denkniveau (Informatica achtergrond is een pre)
-Minimaal 2 jaar ervaring met ASP.NET
-Minimaal 2 jaar ervaring met C#
-Ervaring met SQL Server 2008
-Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Aanbod:
-Uitstekend salaris gecombineerd met goede secundaire voorwaarden
-Een inspirerende werkomgeving met een jong, enthousiast en gedreven team
-Aandacht en ruimte voor eigen initiatieven
-Opleidingsbudget

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 0634260771.

Interesse in deze C# ASP.NET development baan?
Stuur dan je meest recente CV naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , ,