Amsterdam – ASP.NET Ontwikkelaar 2j ervaring – Ontwikkel je richting de Architectuurkant

Vacaturebeschrijving:
Voor een professionele, snel groeiende organisatie in hartje Amsterdam ben ik op zoek naar een enthousiast C# ASP.NET software ontwikkelaar.
Dit bedrijf ontwikkelt high performance webapplicaties, en probeert deze constant verder te verbeteren door ze sneller, geavanceerder en grafisch aantrekkelijker voor respondenten en gebruikers te maken. Deze technologie is het kloppend hart van dit bedrijf, en mede hierdoor is deze functie van groot belang voor het bedrijf en diens opdrachtgevers. Er valt veel te leren van SQL en C#, en er is de mogelijkheid je te ontwikkelen richting de software architectuurkant.
Jij krijgt de kans je creativiteit de vrije loop te laten, alsmede veel verantwoordelijkheid te dragen binnen dit professionele, maar toch informele team. Men zoekt een teamspeler met een gedisciplineerde instelling. Zelfstandig en actief zaken oppakken is in deze functie van groot belang. Creatief inzicht en een stukje “out of the box” thinking zijn dan ook cruciaal om in deze functie goed te functioneren.

Functie-eisen:
-Minimaal HBO werk- & denkniveau (Informatica achtergrond is een pre)
-Minimaal 2 jaar ervaring met ASP.NET
-Minimaal 2 jaar ervaring met C#
-Ervaring met SQL Server 2008
-Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Aanbod:
-Uitstekend salaris gecombineerd met goede secundaire voorwaarden
-Een inspirerende werkomgeving met een jong, enthousiast en informeel team
-Creativiteit wordt gestimuleerd. Dit betekent veel vrijheid, en de ruimte eigen invulling te geven aan de functie.
-Doorleren en testen met de nieuwste technieken
-Mogelijkheid tot flexibele werktijden, en 1 dag thuis werken

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 06-34260771.

Interesse in deze .NET development baan?
Stuur dan je meest recente CV naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , ,