Aalsmeer – Medior/Senior .Net Ontwikkelaar – Werken met de nieuwste Microsoft Technologieën

Deze organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor de telecom en productie industrie op basis van de nieuwste microsoft technologieen.

De organisatie wordt gekenmerkt door een informele sfeer en korte lijnen. Hierdoor voel je je geen nummer en zijn mensen makkelijk aanspreekbaar. Bovendien biedt deze organisatie jou de mogelijkheid om een schat aan ervaring op te doen door de verschillende inhouse projecten die zij uitvoert.

Als Medior/Senior .Net ontwikkelaar wordt je verantwoordelijk voor de verbetering van haar producten dmv het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor de software. Hierbij zal je zowel ontwikkelen aan de back-end als de front-end van haar producten.

Vraag:
Minimaal HBO opleiding informatica
Minimaal 3 jaar ervaring met Asp.Net
Minimaal 3 jaar ervaring met C#
Ervaring met Ajax
Ervaring met XSLT
Minimaal 3 jaar ervaring met SQL Server

Aanbod:
Prima salaris en arbeidsvoorwaarden
Flexibele werktijden
Prettige werksfeer
Opleidingsmogelijkheden

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 06-34260771.

Interesse in deze .NET development baan?
Stuur dan je meest recente CV naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , , ,