Nieuwegein – Medior .Net ontwikkelaar – C# ASP.Net nieuwe applicaties bouwen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als C# ASP.Net binnen een klein maar hecht team van ervaren .Net ontwikkelaars? Deze organisatie is dan ook op zoek naar jou!
Dit bedrijf ontwikkeld innovatieve software applicaties in Nederland vanuit haar kantoor in Nieuwegein.

In een klein team van 10 zeer gedreven ontwikkelaars zal jij je richten op het bouwen van nieuwe applicaties. Naast het werken aan applicaties zal jij je ook verdiepen in het realiseren van nieuwe features die een goede aansluiting bieden op deze applicaties. Je zal samen met het team verantwoordelijk zijn voor het technische en functionele ontwerp. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van de Back-end en front-end van nieuwe en bestaande applicaties.
Technologiën die binnen deze organisatie worden gebruikt zijn: C#, ASP.Net, Sql server 2008, Visual Studio 2010, MVC3, WCF, WPF, Framework 4.0

Vereisten
-Minimaal 3 jaar ervaring met ASP.Net en C#
-Ervaring met SQL Server
-Minimaal 2 jaar ervaring met Jquery
-Ervaring met MVC3 is een pre
-Je hebt goede communicatieve eigenschappen
-Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Aanbod
-Uitstekend salaris gecombineerd met goede secundaire voorwaarden
-Een inspirerende werkomgeving met een jong, enthousiast en gedreven team
-Een bepalende rol in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten
-Werken in een relatief kleinschalig, niet-hiërarchisch team
-Aandacht en ruimte voor eigen initiatieven

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 06-34260771.
Interesse in deze .NET development baan?
Stuur dan je meest recente CV naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als C# ASP.Net binnen een klein maar hecht team van ervaren .Net ontwikkelaars? Deze organisatie is dan ook op zoek naar jou! Dit bedrijf ontwikkeld innovatieve software applicaties in Nederland vanuit haar kantoor in Nieuwegein.
In een klein team van 10 zeer gedreven ontwikkelaars zal jij je richten op het bouwen van nieuwe applicaties. Naast het werken aan applicaties zal jij je ook verdiepen in het realiseren van nieuwe features die een goede aansluiting bieden op deze applicaties. Je zal samen met het team verantwoordelijk zijn voor het technische en functionele ontwerp. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van de Back-end en front-end van nieuwe en bestaande applicaties.Technologiën die binnen deze organisatie worden gebruikt zijn: C#, ASP.Net, Sql server 2008, Visual Studio 2010, MVC3, WCF, WPF, Framework 4.0
Vereisten-Minimaal 3 jaar ervaring met ASP.Net en C#-Ervaring met SQL Server-Minimaal 2 jaar ervaring met Jquery-Ervaring met MVC3 is een pre-Je hebt goede communicatieve eigenschappen-Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
Aanbod-Uitstekend salaris gecombineerd met goede secundaire voorwaarden-Een inspirerende werkomgeving met een jong, enthousiast en gedreven team-Een bepalende rol in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten-Werken in een relatief kleinschalig, niet-hiërarchisch team-Aandacht en ruimte voor eigen initiatieven
Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 06-34260771.Interesse in deze .NET development baan?Stuur dan je meest recente CV  naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , ,