Ijsselstein – Junior .Net ontwikkelaar – C# ASP.Net functie voor starters

Heb jij net je HBO/WO opleiding Informatica met succes afgerond en ben je nu op zoek naar een functie waarbij je de theorie in praktijk kan brengen? Onze klant is op zoek naar ambiteuze C# ASP.Net ontwikkelaars die passie hebben voor het vak en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van Microsoft ontwikkeling. Ook ontwikkelaars met 1 tot 2 jaar werkervaring zijn van harte welkom!

Deze organisatie is een grote speler in de markt van Microsoft product ontwikkeling en heeft vele internationale klanten. In haar team van ervaren en medior ontwikkelaars is zij op zoek naar een junior .Net ontwikkelaar die van haar collega´s wilt leren en in korte tijd veel kennis en ervaring op wilt doen.
Het bedrijf heeft haar werknemers als focus. Dit houdt in dat er vele groei- en ontwikkelmogelijkheden bestaan voor .Net specialisten. Daarnaast is je werk afwisselend omdat je van tijd tot tijd nieuwe projecten start waarbij nieuwe .Net technologien gebruikt worden.

Functie Eisen:
- Je hebt in de afgelopen 3 jaar je HBO/WO opleiding met succes afgerond
- Ervaring met .Net
- Ervaring met C#
- pre is ervaring met ASP.Net
- De wil om je Microsoft certificaten te behalen. Deze worden uiteraard vergoed door de organisatie.
- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

Aanbod:
- Marktconform salaris
- Mogelijkheid tot behalen Microsoft Certificaten
- Doorgroeimogelijkheden
- Werken met de nieuwste technologien

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 06-34260771.

Interesse in deze C# ASP.NET development baan?
Stuur dan je meest recente CV naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl

 


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , ,