Hoofddorp – Medior .Net Ontwikkelaar – Werken in een informeel team

Deze organisatie is gevestigd in Hoofddorp en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde applicaties. Het innovatieve bedrijf levert op maat gemaakte producten voor organisaties in de telecom en financiёle branche. Er heerst een betrokken cultuur binnen het bedrijf, kenmerkend zijn de korte communicatielijnen, teamgeest, het informeel met elkaar omgaan en het open staan voor ideeën. Projecten worden volgens de scrummethode uitgevoerd.

Als medior .Net ontwikkelaar heb je een verantwoordelijke en uitdagende functie, waar je in samenwerking met collega’s specifieke software ontwikkelprojecten ter hand neemt. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van technisch en commercieel zeer succesvolle eindproducten. Deze organisatie werkt uitsluitend met de nieuwste .NET technieken zoals .NET 4.0, ASP MVC3, Entity Framework en is druk bezig met het bouwen van een nieuwe productlijn naast de bestaande productportfolio. Aldus ben je medeverantwoordelijk voor het totale ontwikkelingstraject, van ontwerp tot en met implementatie en testen. Communicatie speelt een essentiële rol.

Ervaring met programmeren is een must, in ASP.NET en C#. Een creatieve persoonlijkheid en het in teamverband kunnen werken zijn echter minstens zo belangrijk voor deze functie, waarbij je veel vrijheid hebt om eigen ideeën te verwezenlijken en waar teamgeest hoog in het vaandel staat.

Functie eisen:
- HBO of universitaire opleiding (Informatica richting)
- Minimaal 2 jaar ervaring met ASP.Net
- Minimaal 2 jaar ervaring met C#
- Minimaal 2 jaar ervaring met SQL Server
- Ervaring met MVC3 is een pre
- Beheersing van de Nederlandse taal is een must

Aanbod:
- Salariëring naar gelang ervaring €2500 tot €4000 per maand
- Een gezellig informeel maar professionele werkomgeving
- Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 0634260771.
Interesse in deze C# .NET development baan?
Stuur dan je meest recente CV naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , ,