Almere – Junior/Medior/Senior .Net webdevelopers ASP.Net – Werken met de nieuwe Microsoft technologie aan online marketing platform

Op zoek naar een inhouse baan als .NET web developer in Almere? Een baan waar je terecht komt in een informeel team? Waar je jezelf kunt uitdagen met de nieuwste Microsoft technologieën? En waar jouw ideeën en inbreng aangemoedigd wordt? Dan zit je bij deze organisatie aan het goede adres.

Voor een organisatie in Almere zijn we op zoek naar junior, medior en senior .NET ontwikkelaars. De organisatie verdient haar geld met een online marketing platform wat bedrijven in staat stelt om beter gevonden te worden. Door hun succes zijn ze momenteel op zoek naar meerdere .NET ontwikkelaars ter versterking van hun huidige team.

Als ontwikkelaar bouw je aan hun website en back-office applicaties. Hierbij maken ze gebruik van de nieuwste technologieën waardoor je goed bij kan blijven met de huidige ontwikkelingen. De organisatie zelf is nog vrij jong en kenmerkt zich door een informele, gedreven en professionele cultuur. Het ontwikkelteam bestaat uit een aantal enthousiaste mensen. Er wordt met SCRUM gewerkt en er bestaat voldoende de mogelijkheid om mee te denken. Daarbij ondersteunen ze je in je persoonlijke doelen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Afhankelijk van je niveau (junior, medior of senior) worden er verschillende eisen aan je gesteld. Het belangrijkste is in ieder geval dat je kennis en/of ervaring hebt van .NET C# en ASP.Net. Daarbij is het een pre wanneer je een IT gerelateerde HBO opleiding gevolgd hebt.

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 0634260771.

Interesse in deze C# .NET development baan?
Stuur dan je meest recente CV naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , ,