Alkmaar – Medior C# ASP.Net ontwikkelaar – ontwikkelen in een klein, hecht team

Deze organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling van billingsoftware. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Je werkt in een hecht team en in een open sfeer. Daarbij is het gemeenschappelijke doel de positie van het product het te versterken. Dit doen ze door goed naar hun klanten te luisteren, uitstekende dienstverlening te vieden en door innovatieve en efficiente oplossingen te bedenken.

Als medior .Net ontwikkelaar zal je in een klein team billingsoftware ontwikkeling voor bijvoorbeeld telecomproviders, transportorganisaties en payrollorganisaties.
Technologien die binnen deze organisatie gebruikt worden zijn: ASP.Net, C# en SQL Server. Daarnaast wordt er veel gewerkt met koppelingen met externe systemen via WCF en SOAP/XML, wordt CSS veel gebruikt en doen ze steeds meer met jQuery en mobiele devices.
Je werkt op een vaste werkplek met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en je moet bereid zijn allerlei programmeertaken op te pakken. Dit kan het implementeren van nieuwe webpagina’s zijn, het maken van CSS style-sheets voor klanten of het ontwikkelen van een volledig nieuwe module.

Profiel:
- HBO of WO niveau Technische Informatica
- Minimaal 3 jaar fulltime ervaring met C# en ASP.NET (liefst 4.0)
- Ervaring in het opstellen van architectuur is een pré
- Zelfredzaam en vasthoudend
- Resultaatgericht

Aanbod:
- Salariëring naar gelang ervaring €2500 tot €4000 per maand
- Een gezellig informeel maar professionele werkomgeving
- Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 0634260771.

Interesse in deze C# .NET development baan?
Stuur dan je meest recente CV naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , ,