Amersfoort – Medior/Senior .Net ontwikkelaar – Wil jij een nieuw product van scratch ontwikkelen?

Als senior .NET programmeur kom je te werken binnen een organisatie gespecialiseerd in recruitmentsoftware. De development afdeling bestaat uit 8 .NET software developers. Momenteel is zij met een team van van vier ontwikkelaars bezig om van scratch een nieuwe webapplicatie te ontwikkelen met de nieuwste technologieën waaronder mobile app functies. Zij is op zoek naar een ontwikkelaar die samen met het team dit nieuwe product kan gaan ontwikkelen.
Je zal ingezet worden voor het eigen product van deze organisatie. Wat leuk is dat dit product jouw kindje wordt en je dus ook echt het resultaat ziet van wat je doet. Als senior .NET developer mag je meepraten over de architectuur en krijg je veel verantwoordelijkheid.

Vereisten:
- Minimaal 5 jaar als .Net ontwikkelaar, waarvan minimaal 3 jaar met ASP.NET
- Goede kennis van: C#, Asp.net,
- Ervaring met HTML, JavaScript, CSS en Jquery

- Ervaring met HTML 5 is een pre
- HBO werk- en denkniveau
- Passie voor techniek/technologie
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

 

Aanbod:
- Open, informeel
- Ruimte voor eigen inbreng
- Interne baan
- Gunstige arbeidsvoorwaarden
- Mogelijkheid tot thuiswerken (1 dag per week)

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 0634260771.

Interesse in deze .NET development baan?

Stuur dan je meest recente CV  naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , ,