Haarlem – Medior .Net ontwikkelaar – Software ontwikkelen voor de reisbranche

Wil jij in een organisatie werken die zich bezig houdt met de ontwikkeling van software voor de reisbranche? Dit bedrijf is een informele organisatie waarbij geen sterke hiërarchie heerst maar men streeft naar een gezamenlijk doel. Grote reisorganisaties zoals Peter Langhout, Bizztravel en Primavera zijn haar klanten. Het softwarepakket van deze organisatie bestaat uit een reserveringssysteem die geintegreerd is met het back-office systeem.

Als .Net ontwikkelaar zal je verantwoordelijk zijn voor zowel de back-end als de front-end van de applicatie. Je zal meewerken aan de migratie van het systeem naar het nieuwste platform en daarnaast nieuwe functionaliteiten ontwikkelen op basis van de klantwensen.

Vereisten:
- Minimaal 2 jaar ervaring met C#
- Minimaal 2 jaar ervaring met SQL Server 2005
- Minimaal 2 jaar ervaring met Visual Studioo 2005

- Ervaring met .Net framework 4.0 is een pre

Aanbod:
- No nonsens cultuur
- Open, informeel
- Ruimte voor eigen inbreng
- Interne baan
- Salarissen variëren van €2.500 tot €4.500 per maand

 

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 0634260771.

Interesse in deze .NET development baan?

Stuur dan je meest recente CV  naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , , ,