Amsterdam – Medior .Net ontwikkelaar – Ontwikkelen financiёle applicaties

Werk jij graag aan uitdagende .Net projecten? In een hecht multidisciplinair team, bestaande uit leuke vlotte mensen? Dan is deze baan misschien iets voor jou!

De organisatie houdt zich bezig met het leveren van zeer specifieke diensten voor de financiële sector en doet veel zaken met grote financiële instellingen. In tegenstelling tot de meeste andere financiële organisaties zijn ze over de afgelopen jaren met name door de crisis erg hard gegroeid. Daarbij bestaan er plannen om hun service ook te verkopen in het buitenland. Daarom zijn ze op zoek naar versterking van hun team.

Je zal samen met het team verantwoordelijk zijn voor het technische en functionele ontwerp. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van de back-end en de front-end van nieuwe en bestaande applicaties.

Vereisten:
- Ervaring met het .net framework
- Minimaal 2 jaar ervaring met C#
- Minimaal 2 jaar ervaring met SQL Server

- Minimaal 2 jaar ervaring met Asp.Net

Aanbod:
- Open, informeel
- Ruimte voor eigen inbreng
- Gunstige arbeidsvoorwaarden

- Mogelijkheid tot thuis werken

 

Voor meer informatie over deze functie of andere .Net vacatures kun je contact opnemen met Jeroen Stoffer via 0634260771.

Interesse in deze .NET development baan?

Stuur dan je meest recente CV  naar jeroen.stoffer@eagleselect.nl


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , , , ,