Welkom bij Eagle Select!

Eagle Select is gespecialiseerd in de bemiddeling van Microsoft .Net functies in de provincies Noord-Holland, Utrecht & Zuid-Holland. Dit doen we voor zowel junior, medior als senior posities. Door puur in ontwikkeling te specialiseren beschikken we over een breed netwerk aan bedrijven die zich bezig houden met ontwikkeling.

Hierdoor kunnen we u inlichten over de trends in de markt en u adviseren over de functiemogelijkheden op basis van uw huidige wensen en toekomstige ambities.

Kortom, Eagle Select is er voor ontwikkelaars die hun vleugels willen spreiden en een goed overzicht van de ontwikkelmarkt willen krijgen om zo aan hun droombaan te komen.


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden