Amsterdam – .Net/Sharepoint consultant – Wil jij graag je kennis delen?

Bedrijfsomschrijving
Dit consultancy bedrijf staat internationaal bekend om haar specialisme op het gebied van Microsoft technologieën. Je komt te werken met uitsluitend Microsoft specialisten op het gebied van software development en infrastructuur. Onder de klanten vallen de grootste bedrijven die Nederland kent. De projecten waar jij aan zult werken zijn enorm en ze verwachten de komende tijd nog verder te groeien

Functie
Als consultant op het gebied van Microsoft software development adviseer je (inter)nationale klanten op het gebied van Microsoft .NET, C#, ASP.NET en/of Sharepoint. Je hebt direct contact met de klant, analyseert de software omgeving en geeft advies. Vervolgens ben je met je team verantwoordelijk voor het gehele traject rondom de (nieuw)bouw van het software project. De bouw en implementatie gebeurt zowel onsite bij de klant als met je collega’s op het hoofdkantoor. Thuiswerken is ook een mogelijkheid als het project dat toelaat. De opleidingsmogelijkheden en groeimogelijkheden bij dit bedrijf zijn oneindig. Door directe lijnen met Microsoft kan je alle certificeringen halen, beurzen bezoeken en zal je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën.

Functie eisen
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als software developer Microsoft technieken en het projectmatig gewerkt. Je staat sterk in je schoenen, vindt reizen geen probleem en je bent communicatief ingesteld om op ieder niveau te kunnen sparren over de software projecten. Je kunt zowel individueel als in teamverband werken en houdt er van om initiatief te nemen in projecten.
Een afgeronde HBO diploma is een harde eis.

Technieken
Er wordt gewerkt met de laatste Microsoft technieken; C#, ASP.NET, MVC, Sharepoint, Cloud, Azure.
Tevens zul je veel volgens Agile/Scrum methodieken werken.

Beloning
- Markt conform salaris
- Bonusregeling
- Lease auto
- Laptop & telefoon
- Trainingsdagen
- Onkosten- en internet vergoeding
- Ziektekosten
- Pensioen


Sluit deze vacature niet aan bij wat je zoekt maar wil je wel weten wat we je kunnen bieden? Mail ons dan op info@eagleselect.nl of bel 030 - 8886779.

Of solliciteer direct via LinkedIn:


Is deze functie niets voor jou, maar ken je wel iemand voor wie deze baan perfect zou zijn, stuur de vacature dan door of deel deze pagina via de Facebook, Twitter of LinkedIn onderaan deze pagina.

Trefwoorden , , , , , , ,